Welcome

Wij geven honden een thuis!

Elke grotere plaats in spanje heeft een zogenaamde PERRERA. Dat zijn kennels waarin de desbetreffende gemeente de zwervende, verlaten en niet meer gewenste honden opsluit. Indien er zich binnen 10 dagen niemand voor deze honden meldt, worden deze dieren `opgeruimd`. Sinds APASA in Javea de opvang voor honden op zich heeft genomen, zijn deze regels gelukkig niet meer van toepassing.

Wilt u een hond van APASA een tweede kans geven?

Dat vinden wij natuurlijk geweldig! Onder het kopje `Dieren ter adoptie` vindt u alle honden, die een nieuw huis zoeken. We hebben inmiddels meer dan 200 honden in ons asiel, waarvan ongeveer 60 podenco’s. Het is makkelijk om verliefd te worden op dit ras. Want podenco´s zijn elegante, intelligente en zeer sociale honden. Toch is niet iedereen geschikt om een podenco in huis te nemen, want het motto `leven en laten leven´ is gemaakt voor podenco`s. Een podenco zal het u graag naar uw zin maken, doet alles voor zijn baas. De commando`s: Zit, poot, en volg zal hij snel leren. maar een harde training of straffen is niet geschikt voor dit ras. Wij informeren u graag over dit zachtaardige, maar karaktervolle ras. Indien u vragen heeft over onze podenco`s, dan helpen we u graag verder. Misschien zit uw droomhond op dit moment bij APASA!

 Second Hand Shop Second Hand Shop

Forthcoming

08.09.2018 70's & 80's Night en Al Camp Garden center, Javea
  Más info >>
   
a partir de 01.09.2018 Rastro - Primer sábado de cada mes a partir de 3 de septiembre
Pinosol Park, Javea
   
26.10.2018 Fashion Show - Innate Active Restaurant Sol Park Moraira
  Más info >>
   
24.11.2018 APASA MERCADILLO DE NAVIDAD - ART AL CAMP GARDEN CENTRE
  Más info >>
   

APASA IS LOOKING FOR PEOPLE TO JOIN THEIR FUND-RAISING TEAM.

FUND-RAISING CONTRIBUTES GREATLY TO CREATE FUNDS TO MAINTAIN THE APASA SHELTER CARING FOR THE ANIMALS IN THE JAVEA AREA.

PLEASE CALL MANDY 639 603 880

Sabinas Dog Coaching

The Shelter
Adoption

Call Us Facebook Our Blog Our Video